Handla Hos Oss

BETALNING

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA, MasterCard, AMEX, Apple Pay, Google Pay med fler. I samarbete med Shopify Payments, som är en ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort så kan du tryggt fylla i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts får du en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

 

ÅNGERÄTT 

Enligt Distansavtalslagen har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt och den börjar gälla från den dagen du tagit emot varan.

Önskar du använda din ångerrätt så behöver du skicka oss ett mail på info@mooddetails.se för att erhålla en Ångerblankett och ett referensnummer.
Vi kan tyvärr inte ta emot varor i retur utan att du först har kontaktat oss.
Om du ångrar dig efter beställningen har skickats från oss men innan du hämtat ut den från Postens ombud, så måste du ändå hämta ut leveransen och därefter kontakta oss för att erhålla Ångerblankett och referensnummer. För eventuellt ej uthämtade beställning som kommer oss i retur från Posten debiteras en avgift på 250 kr för att täcka våra kostnader.

Följande gäller för godkännande av retur:

  • Varans plombering skall finnas kvar på varan
  • Varan skall vara oanvänd
  • Askar och annat emballage skall också returneras och vara oskadat och oanvänt

Vi betalar tillbaka beloppet för den returnerade varan så snart vi har erhållit varan i retur, dock kan det ta upp till 10 vardagar innan det syns på ditt konto. Återbetalning sker alltid på samma sätt som du har betalat för varan.

Önskar du byta din vara till annan storlek tillkommer en administrativ avgift på 100 kr per bytestillfälle.

 

GARANTI OCH REKLAMATIONSRÄTT

Enligt Konsumentköplagen har du som kund 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt på varor som sålts i Sverige. Observera dock att en garantin endast gäller om varan haft ett ursprungligt fel, d v s att felet fanns när du köpte varan. Garantin gäller därför inte på fel som uppstår under tiden du använder varan, t ex på grund av slitage eller att den använts felaktigt. Exempel på felaktig användning är att sova med ett smycke. Garantin gäller inte heller förgyllning av ett smycke. En förgyllning är just en förgyllning och den kommer förr eller senare att släppa från smycket. Hur länge den sitter kvar beror på hur väl du följer de rekommenderade skötselråden, som du kan läsa om här (länk till skötselråd).

Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom de krävs om du behöver utnyttja garantirätten.

Observera att det för företag gäller andra regler för garanti- och reklamationsrätt. Om du vill få mer information om vilka regler som gäller för företag kan du kontakta vår kundtjänst.

Så här gör du när du reklamerar en vara:
Om du har en vara som gått sönder och som du tror täcks av garantin, skicka oss ett mail med information om vad som hänt samt bifoga bilder och din orderbekräftelse eller kvittot på köpet till info@mooddetails.se. Vi återkommer till dig så snart vi kan.

LEVERANSVILLKOR

 I våra priser ingår alltid moms.

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige vid köp från 1 500 kr och uppåt.
Beställningar på lägre belopp än så tar vi ut en enhetsfrakt på 49 kr för.

Vi använder Posten som speditör och din beställning skickas till Postens närmaste ombud. Önskar du få din beställning skickad internationellt så tillkommer frakten och kostar 200 kr.

Leveranstiden inom Sverige är normalt ca 2–8 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, så att du skall kunna få dina varor så snabbt som möjligt. Observera att vi inte kan påverka den tid det tar för Posten att leverera.

LEVERANSBEKRÄFTELSE

När vi har tagit emot din beställning får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att varorna lämnar oss.

FÖRSÄLJNING TILL MINDERÅRIGA

Vår butik säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillåtelse.